Hotels in Finland
 

Rivoli Jardin – yksityinen hotelli Helsingin ydinkeskustassa

Rivoli Jardin Helsinki / huoneistot - extended stay majoitusratkaisu Helsingin ydinkeskustassa

Rivoli Jardin Helsinki on viehättävä vasta remontoitu huonekohtaisella ilmastoinnilla varustettu hotelli aivan Helsingin ydinkeskustassa, rauhallisella sisäpihalla. Elegantisti ehostetujen hotellihuoneiden lisäksi hotellissa on tyylikäs suite, jossa on sauna sekä parveke, jolta upeat näkymät yli Helsingin kattojen. Hotellissa myös aulabaari sekä aamiaisravintola, sauna, business office sekä pieni kokoustila 8 hengelle.

Rivoli Jardin Huoneistot Helsinki kalustetut huoneistot tuovat uudenlaisen huoneistohotellimaisen majoitusvaihtoehdon, missä voit nauttia hotellin tarjoamista palveluista. Hotellin rauhallisella takapihalla sijaitsevassa Rivoli Jardin Helsingissa on erikokoisia (31-68 m2) täysin varusteltuja ja kalustettuja huoneistoja. Valmiiksi kalustetut huoneet tarjoavat helpon vaihtoehdon niin projektimajoitukselle kuin ulkomailta siirtyville perheille ja eri alojen johtajille ja asiantuntijoille.

Jardin sijaitsee vain korttelin päässä Helsingin kauneimmista kävely- ja ostoskaduista, Esplanadeista, ja vain kivenheiton päässä Kauppatorista. Loistavat ruokaravintolat, mm. kaikki Helsingin Michelin-ravintolat ovat vain kävelymatkan päässä Jardinista.

Laivat Tukholmaan ja Tallinnaan lähtevät aivan hotellin tuntumasta.

Ammattitaitoinen, ystävällisesti palveleva henkilökunta toivottaa sinut ja ystäväsi lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan ainutlaatuisesta hotellimiljööstä pääkaupungin sykkeen välittömässä läheisyydessä.

Faktat Huoneet Varaa huone Kokous- ja oheispalvelut Huoneistohotelli Ravintolat Kuvagalleria Yhteystiedot Tarjouspyyntö ja palaute
Varaa huone tästä
RECOMMENDED ON
Hotel Rivoli Jardin

Kasarmikatu 40
00130 Helsinki
puh.09 681 500
fax 09 656 988
rivoli.jardin@rivoli.fi
www.nexthotels.fi/hotellimme/jardin/

www.rivoli.fi

Ajo-ohjeet

Pysäköinti: Q-Park Kasarmitori

 20% alennuskortin saa vastaanotosta.

FacebookTwitterLinkedIn
Design by Mainostoimisto Ilme